About Us

Mencari pakaian dalam berkualiti pada harga borong murah? Dapatkan koleksi Super High Waist Panties, Body Shaper, Corset dan Bra sekarang!

Facebook

Follow dan share info tentang produk berbaru dan promosi hebat terkini. https://www.facebook.com/alinzandetox

Instagram

Follow dan share info tentang produk berbaru dan promosi hebat terkini https://www.instagram.com/alinzanshop/

Email

Kami sedia membantu anda. Whatsapp kami di https://wasap.my/6019787197/nakinfo atau email alinzan2010@gmail.com

Membantu anda sepanjang masa

Slimming panties, bengkung dan bra

Latar Belakang Syarikat

Alin & Zan Enterprise (JM0582521-D) adalah sebuah syarikat milik 100 % Bumiputera perkongsian telah didaftarkan pada 7 November 2011. Syarikat ini mengimport dan menjual secara borong pakaian dalam dan pelbagai jenis pakaian wanita, juga barangan perhiasan wanita. Pembeli boleh membuat tempahan secara offline atau online.

Para pelanggan berpeluang untuk menikmati pembelian harga yang lebih murah berbanding pasaran sehingga 70%. Pelanggan yang juga boleh menjual semula produk-produk kami atas margin keuntungan masing-masing. Preorder dan Dropshipping juga ditawarkan kepada para pelanggan kami.

Kualiti produk dan pembungkusan sempurna merupakan faktor penting untuk memastikan kepuasan pelanggan kami. Para pelanggan setia akan menikmati boucher istimewa dari kami seperti hari kelahiran. Para pelanggan juga boleh menebus mata ganjaran yang diperoleh dari setiap pembelian online.

Produk kami

Maklumat Perniagaan

Shopping Cart