BARANG SAMPAI BARU BAYAR & ONLINE TRANSFER

BORONG TERMURAH

High Waist Panties, Corset dan Bras. Terhangat jualan di Malaysia. Lebih jimat sambil boleh juga berniaga.

"Barang dah sampai .. memang bestπŸ‘. suka sangat. ❀. Nanti nak repeat order lagi 😍. Sangat memuaskan. kain dia memang soft. Harga murah.. barang berkualiti 😎"
hayati ibrahim
Johor Bahru, Johor

KHAS UNTUK WANITA

KEMPIS PERUT & tiada PERUT MENGGELEBEH

Premium kualiti β€’ Tak bergulung β€’ Warna menarik

PAKEJ HARGA BORONG TERMURAH!

Nak produk terbaru?


Design terbaru ala Japan Style. 100% cotton spandex. Cover sampai atas pusat. Kempis perut dan melangsing. Lebih nampak cantik.

Free Size

4 pcs RM38.90
8 pcs RM77.80
16 pcs RM155.60 + FREE POS SMΒ 

hari-hari PROMO

Offer diskaun 40-50%, lebih jimat dan menguntungkan anda. Termurah dipasaran dengan harga borong.

Free Shipping

Belian RM100 dan ke atas, penghantaran Semenanjung Malaysia. Voucher kupon untuk pelanggan setia.

CASH ON DELIVERY

Tak risau lagi. Barang sampai baru bayar pada posmen atau courier. 2-4 hari tempoh penerimaan order.

aPA KATA MEREKA?

Terima kasih pada semua pelanggan tersayang kami..

Alhamdulillah, barang dah sampai. TQ sis.. sgt selesa pakai πŸ‘πŸ˜ƒπŸ€²
mashita
Shah Alam, selangor
Sgt selesa, x bergulung pun, nampak kempis perut, lemak-lemak tertutup
marina dalmas
johor Bahru, Johor
I suka sgt panties ni, selesa, confident pakai setiap hari
Devarani
Klang, Selangor

Sign-up NEWSLETTER KAMI

Tebus 10% diskaun untuk kali pertama order di sini.
Dapatkan info produk terbaru dan promosi hebat kami

Soalan -soalann popular

Ya saya. Produk-produk kami telah dijual sejak bertahun lepas. Ramai amat berpuas hati dengan kualiti dan ketahanannya. Kami juga sering berhubung dengan pengeluar untuk menjamin kepuasan pelanggan kami.

Untuk Cash On Delivery atau Barang Sampai Baru Bayar, dalam 3-4 hari bekerja. Anda akan terima call dari pihak NinjaVan. Sediakan duit yang mencukupi. Pastikan anda bersedia di alamat yang telah diberikan semasa membuat order.Β 

Sepanjang 5 tahun ini, sudah terjual beribu set. Amat ramai feedback dari pelanggan yang positif dan berpuashati.

Cash On Delivery kini dibuka! Pembayaran secara online dan order akan terus dihantar setiap hari.

Selepas order berjaya, anda akan peroleh email, sms dan Whatsapp tentang Tracking Pos Number untuk semakan online.

Whatsapp : 0197875197
Emai : alinzan2010@gmail.com
Lawan web official : https://www.greetbeauty.com

Secure & safe Payment

Courier Services

Shopping Cart